Please choose your preferred language

English Afrikaans

FEESTDAGEN AANBIEDING

FEESTDAGEN AANBIEDINGEen ethisch cadeau deze feestdagen om je huid weer tot leven te brengen.

Het is een bewogen jaar geweest en velen onder ons zijn zich ervan bewust geworden wat er nu eigenlijk allemaal aan de hand is op de wereld. We staan steeds verder weg van de natuurlijke wereld om ons heen.

Zoals we een verbintenis aangaan met mensen, zo moeten we onze planeet ook behandelen; het is duidelijk geworden dat we eens goed moeten nadenken over onze prioriteiten. Onze verbintenis met de natuur is wat ons sterk maakt, niet de mogelijkheid om deze te steriliseren. Het is tijd geworden om in te zien dat miljarden microben (bacteriën, schimmels, virussen en archaea) om ons heen waarmee we sterke verbindingen hebben opgebouwd sinds we op de aarde rondlopen belangrijk zijn voor ons. Zij vormen ons microbioom. Ze beschermen ons ook tegen nare virussen. We zijn al aardig wat van deze bondgenoten kwijt maar nu is het tijd om ze terug te krijgen – het is tijd om te VERWILDEREN.

Esse kan niet alles voor elkaar krijgen, veel hangt van jou af, maar we kunnen wel zorgen voor een effectieve manier om je huidmicrobioom weer in z’n natuurlijke, oorspronkelijke staat te krijgen. Een manier om je microbiële partners weer op je huid te krijgen, zodat deze zijn natuurlijke sterkte terugkrijgt en weer tot leven komt.

We hebben een aanbieding voor de feestdagen gemaakt die alles bevat om een begin hiermee te maken. Verpakt in een van suikerrietpulp gemaakte doos die compleet en snel composteerbaar is. Iedere doos bevat een Cleanser, Moisturiser en een Serum dus of je jezelf of een ander trakteert, dit is een mooie kans om een volledige microbioomvriendelijke huidroutine te krijgen.

REWILD YOUR SKIN