Please choose your preferred language

English Afrikaans

Na de wereldwijde omwenteling van de afgelopen twee jaar, en met een gevoel van normaliteit eindelijk aan de horizon, kijken velen uit naar een gezond feest met vrienden en familie deze feestdagen. Met een iets andere kijk op de wereld zijn mensen op zoek naar duurzamere geschenken die gunstig zijn voor zowel de ontvanger als de planeet. Met dit in gedachten heeft bio klinisch huidverzorgingsmerk Esse de ultieme Festive Set samengesteld, gebaseerd op microbioomonderzoek om de huid te verwilderen en de balans op natuurlijke en duurzame wijze te herstellen.

Esse produceert geavanceerde biologische en probiotische huidverzorgingsproducten op een manier die ethisch en duurzaam is voor het milieu, de betrokken mensen en haar consumenten. De verwoesting van de afgelopen maanden heeft geleid tot een positieve trend in de herverbinding van de mensheid met de natuur. Er is meer bewustzijn om de aarde te verbeteren en tegelijkertijd het individu te verbeteren – in overeenstemming met de kernwaarden van Esse.

De limited edition festive set bevat Esse’s Sensitive Cleanser, Sensitive Toner, Nourish Moisturiser, Resurrect Serum en Protect Oil in één handige verpakking. Alle vijf de producten zijn zeer geschikt voor minimaal 30 dagen gebruik – in royale travelsize of perfect voor iemand die met Esse wil gaan beginnen.

Waarin onderscheidt de Esse Festive Set zich?

Het verwildert de huid
Wereldwijd is er de afgelopen maanden stress en angst in een of andere vorm ervaren. Dit kan schadelijk zijn voor de gezondheid van de huid, maar in plaats van te proberen dit te herstellen met eindeloos veel producten, moedigt Esse juist het verwilderen van de huid aan. Net zoals de mensheid een balans vindt met de natuur, is het belangrijk om ook de natuurlijke microbiële balans op de huid opnieuw te vinden.

De Esse Festive Set biedt een ultrazacht assortiment producten dat is ontworpen om de barrièrefunctie te versterken en een gezond microbioom van de huid te ondersteunen. De producten bevatten pre- en probiotica, zijn pH-gebalanceerd en bevatten geen agressieve conserveermiddelen of synthetische chemische ingrediënten.

Een ethisch verantwoord cadeau
Er is een duidelijke afname van de winstgedreven mindset, waarbij mensen worden aangemoedigd om voortdurend te kopen en te upgraden, zonder na te denken over de gevolgen. De consumenten van vandaag zijn veel beter geïnformeerd; ze willen weten dat het product dat ze aanschaffen een gedeelde visie heeft voor een beschermde omgeving. Trouw hieraan is de Esse Festive Set van begin tot eind op een duurzame, koolstofneutrale manier gemaakt. Het Esse-product zelf is biologisch, biologisch afbreekbaar, veganistisch en dierproefvrij, alleen maar goed nieuws dus voor zowel de koper als de ontvanger en daarbij is de verpakking volledig recyclebaar en plasticneutraal.

Het is het ideale reispakket
Dit heerlijk compacte 30-dagenpakket is niet alleen het perfecte feestelijke cadeau, maar is ook een ideaal reispakket. Nu de grenzen weer opengaan en mensen enthousiast zijn om de wereld te verkennen na een tijd van beperkingen, hopen we dat dit feestseizoen weer bijna is zoals voorafgaande jaren.

Het is waar voor je geld
Het unieke ontwerp van dit 30-daagse feestelijke pakket betekent dat consumenten meer Esse-producten krijgen voor minder! De vijf-pack Esse Sensitive is speciaal gemaakt om een hele maand mee te gaan – de perfecte tijdsduur om de ongelooflijke resultaten van huidverwildering te zien.

Het heeft alle voordelen van Esse
Esse is een leider geworden in huidverwildering door het microbioom van de huid te herstellen met probiotica en groene chemie. De voordelen voor de huid zijn onder meer:

Verbetering van de hydratatie waardoor de huid gladder en zachter wordt.
Het kalmeren van de gevoelige huid en het verminderen van roodheid.
Bescherming van de huid tegen verontreinigende stoffen en ziekteverwekkers.
Verbetering van de elasticiteit van de huid en vermindering van het verschijnen van rimpels.
Werken aan een evenwichtiger en beschermd huidmicrobioom.

De Esse limited edition Festive Set zal verkrijgbaar zijn via alle aangesloten Esse verkooppunten.